hipphurrabamsefar.blogg.se

Okej, Washington DC

Publicerad 2013-12-18 i 4:e månaden

Nu så tar jag mig tiden att berätta om min helg i DC, med Anni och Claudia. 
Jag chillaxade på mitt rum till klockan två i lördags. Så skönt att bara ta det lungt och ligga i sängen alldeles för länge. Precis innan jag blev hämtad så började det snöa redigt mycket! Men på vägen till DC så slutade det och väl framme så visade det sig att det inte finns någon snö alls där. Jahopp. 
Men vi chillade runder lite och Claudia köpte lite dricka. Väl på hotellet så väntade vi in Annis värdfamilj och så fick vi vår nyckel till rummet. Mysigt var det. 
Anni jobbade från 7-9. Klockan 8 så smet vi över till familjens rum och så kollade vi allihop på film, Despicable me 2. Har inte sett 1:an ännu och bara sisådär 40 minuter på andra. Men det var mig 40 roliga minuter! När Anni slutade så smet vi över till vårt rum igen och så snackade vi och drack lite vin. Så mysigt och bra snack. Bra töser, men galna, haha. 
 
Lite innan tolv så hade vi tänkt dra till en nattklubb, för folk under 21 då förstås. Vi drog ut på tiden mer och mer hela tiden och när vi väl kom fram så var klockan 00:05. Vilket ledde till att istället för att gå in gratis så var man tvungen att betala 20 dollar! Aldrig i livet att jag pröjsa det. Sen så visade det sig att Anni lyckats glömma sitt ID (detta är tydligen vanligt för att vara henne), haha. Så vi skulle inte kunna komma in ändå. 
 
Så vi tog en taxi tillbaks till hotellet och tröstade med lite vin till. (Ingen fara folket. Jag var inte full, inte ens snurrig, bara trött.) Så vi var uppe och snackade och tramsade oss till klockan 4 på morgonen. Sen blev det dags för sängen. Vi satte klockan på 8:00 och fråga mig inte hur, men vi vaknade klockan 9:15. Jag hade lagt min mobil på nattygsbordet och när jag vaknade så var mobilen i min säng med alarmet avstängt. Haha, fråga mig inte hur det gick till! Men skönt var det att sova en extra timme! 
 
Sen blev det frukost och packa ihop. Här kommer det andra dilemmat. Inget ID denna gången men en rumsnyckel. Vi hittade två och Anni var bombsäker på att vi hade fått tre, även om vi bara sett två. Vi var ju tre personer så det var ju ändå logiskt att vi skulle ha fått tre stycken. Men se en tredje nyckel hittade vi inte och Anni fick en panikattack. Hon tyckte det var otroligt pinsamt. Men jag och Claudia lugnade ner henne och sa att vi har ju faktiskt inte sett en tredje nyckel och ibland ger de ju nycklar efter antalet sängar (eller så intalade jag mig själv för att lugna ner mig och Anni). 
När vi checkade ut så sa de inget om att vi bara lämnade in två nycklar bara. Så det fanns ingen tredje nyckel. 
 
Vi körde iaf och lämnade av Claudia hemma hos henne och sen så följde jag med Anni hem. Vi låg och dega ett tag och runt två så kom vi fram till att det var nog dags att smita och äta. Vi begav oss till Towson Mall, finns ju ett stort utbud där. Och sen ringde Evy och frågade om vi kunde komma och hämta upp henne för au pair mötet som började klockan 4. Sagt och gjort. Jag och Anni satte på hög musik och gick in i hyperstadiet efter för lite sömn! Det blev ett livat liv i bilen och Evy var lite små förskräckt över vårt beteende. 
Au Pair mötet var på ett lasertag ställe (laserdome). Men jag och Anni bestämde oss för att inte köra. Alldeles för mycket folk för våra trötta jag. Så vi smet rätt så snabbt. Det gäller bara att skriva in sig att man varit där sen så kan man bokstavligt talat sticka. Så man kör alltid ett tag och sen så kan man bokstavligt talat vara där i fem minuter och sen åka hem. Kulkul.. Så fett onödigt. 

Men vi var iaf trötta så vi smet hem och jag hämtade upp mina saker hos Anni och gick sen hem. Såå trött jag var. Vid nio iaf så blev det till att ta bilen till busstationen för att hämta upp Sofia. Hon hade varit i NY och hennes värdföräldrar "kunde inte komma och hämta henne". När hon sa att om de inte kunde så kunde Sofie komma och hämta henne. Då sa de att då kan jag köra och hämta henne. Alltså hennes värdföräldrar...!!! Blir förbannad på dem. Mina värdföräldrar tycker inte riktigt att de har alla hönsen hemma heller. 
 
Men även om jag var trött så var det skönt att komma ut från huset, lyssna på musik i bilen och snacka med Sofia. Saknade henne i helgen. Jag har bokstavligt talat umgåtts med henne varje helg utom två sen hon kom hit!!! Fattar ni hur lyckigt lottade vi är över att vi kommer så bra överens?? Utan Sofia så hade jag inte haft lika kul och jag hade kännt mig så brutalt ensam på prata svenska fronten. 
Lite väl trötta kanske? 
Washington DC. Älskar att det inte är värsta stora skyskraporna, även om det också har sin charm.
På väg hem. För er som inte kommer ihåg. Den blonda tjejen är antingen jag eller Anni (jag hoppas ni ser skillnad på oss, för vi är inte ett dugg lika) och brunetten är Claudia. 
Kommentar till sista bilen: Mina händer är inte alls små. Det är bara en illusion. 
 
Och det allra sista jag kommer skriva om är att ANDREA OCH CAROLINE HAR BOKAT BILJETTER HIT TILL MIG NU!!! GAAALET!! IGÅR VAR DET EXAKT FEM MÅNADER TILLS JAG FÅR KRAMA OM DEM IGEN. ALLTSÅ DET ÄR HELT INSANE OCH VILL ÅKA TILL FRAMTIDEN (julkalendern?)!!! Eller nej det vill jag inte riktigt. Men vill sååå gärna träffa dem nu!! 

Skriv en kommentar