hipphurrabamsefar.blogg.se

Snabbinlägg

Publicerad 2013-12-29 i 5:e månaden

Julen har varit fantastiskt bra. Firat jul på 3 olika ställen och helt enkelt slappat och chillat. Inte behövt ta hand om några barn.
Idag har jag, Anni och Claudia varit på Arundel Mills och letat nyårskläder. Jag och Claudia hittade oss några fina saker och Anni hittade även hon något. Sen smet vi hem till Claudias pojkvän, Tucker. Efter ett tag så kom hans rumskompisar hem. Haha, de är verkligen för roliga! Skrattar åt allt och ingenting. Efter några öl och lite vin så var alla väldigt fnittriga, haha speciellt Anni. (Ingen fara, jag skulle ju köra hem så höll mig till en cider.)
Haha, jag behövde inte mer för att bli fnittrig för jag var sååå trött. Är det fortfarande. Men har lovat att skypa med min brutta vid 8 svensk tid och jag håller vad jag lovat! Så jag står emot att somna. Vilket jag har gjort sen klockan 7 eftersom det blev väldans sent igår med.. hehe oups.
Claudia stannade hos Tucker över natten och jag och Anni bestämde oss för att ta en "frukostglass" klockan 1 på morgonen, innan vi begav oss hemåt. Söte.

Nu rullar vi lungt, båda två.

God amerikansk jul på er!

Publicerad 2013-12-25 i 5:e månaden

Hinner inte skriva så mycket. Men tänkte att jag skulle ta och slänga iväg ett snabbt inlägg. Vi ska nämligen iväg till Ashleys föräldrar och stanna där till på fredag. Ser verkligen fram emot det. Vill ni veta en annan sak? DE HAR ETT PIANO!! Så nu ska jag bara komma ifrån min rädsla av att andra kommer höra mig spela. Så förhoppningsvis blir det lite plinkande!
 
Men har haft en asgrym juldagsmorgon med familjen! Verkligen helt otroligt kul! Igår var en bra dag med. Kollade på Kalle Ankas jul på youtube! Så lite svensk julafton blev det med. Körde någon blandning. 
 
Käka alla julrester i lugn och ro! God Jul i efterskott!

Lördagen den 21:e december

Publicerad 2013-12-24 i 5:e månaden

Hela dagen började med alldeles för lite sömn och gå upp klockan 4 för dusch och packa inför helgen. Vilket inte tog så väldans lång tid eftersom jag bokstavligt talat bara tog och slängde på mig något och sen var det bara pjamas, extra tröja, underkläder, hygienartiklar och kameran som slängdes ner i min underbara kånken. 
Klockan fem så stod jag vid Annis hus och redo för vad helgen hade planerat för mig. 
Taxi till stationen och sen var det bara att vänta på att bussen skulle släppa in oss. 
Eftersom sömn, skratt och ännu mer sömn så kom vi fram till NY! 
 
Dagen ledde oss till Times Square, Madison Square Garden, Sockerbit, Central Park, Madam Toussads, Times Square igen, Hard Rock Café (när vi insåg att vi skulle vara tvugna att vänta i två timmar så drog vi) och sen begav vi oss till (vad som var dömt att misslyckas redan från början) till Rockfeller Plaza för att kolla på den stora julgranen och skridskorinken. Det var SMOCKAT med folk. 
Man kunde ICKE gå alls. Det var till att ta sig riktiga minimyrsteg heeeeeela tiden. Bilder kommer ni hitta längre ner. 
 
Efter det försökte vi hitta en taxi någonstans för att ta oss till hotellet. Eftersom vissa vägar var avstängda så fick vi gå ett tag. När vi väl hittat en så var det ju självklart trafickstockning ÖVERALLT. Att åka 5-6 kvarter kostade oss uppemot 15 dollar..
Väl framme vid hotellet. Gissa vad vi behövde för att kunna checka in.. MITT PASS!!! Självklart så har jag inte haft en tanke på det. Vi kunde ju inte precis byta hotell heller eftersom ALLA kräver pass, om jag inte har amerikanskt körkort. Vilket jag ju inte har. Men snäll var killen i disken. Han kopierade mitt svenska körkort och så fick vi vår nyckel. 
Men kan lugnt säga att jag ALDRIG mer kommer sova där. Rummet var okej. Men området var vääärsta slumrask-kvarteret! Det märktes att taxichauffören inte riktigt ville släppa av oss vid hotellet först. Två blonda, unga töser i skumkvarter? Nej, tack! Men vi klarade oss med livet i behåll och på dagen så var det ändå helt okej kvarter. 
 
Men nu känner jag för en fotobomb eftersom jag är för lat för att skriva mer.
Älskade Times Square med nästan inget folk. 
Vi står på röda trappan, eller vad den nu kallas. Fina skor iaf.
Stelt? Nejdå!
Annis kommentar när hon såg dem. "Kolla! De är ju lika korta som du!" Ha ha...
MITT NYA ÄLSKLINGS SNACK!! Typ som kanderade nötter, men ändå inte. Eller det kanske är det ändå? Jaja, jag har ingen koll. Fruktansvärt gott är det iaf. Speciellt chasewnötterna!
Jag säger till Anni. "Anni, jag tar en massa bra foton utan att kolla. Titta."
När vi kollar på fotot så brister det för oss båda. Hujedamig vilken underbart duktig fotograf jag är, haha!!
Anni är världskänd. Men de har skrivit fel på hennes namn. Såååå pinsamt!
Vi hittade till Sockerbit!!! SVENSKT GODIS OCH SVENSK RADIO!! Går inte att begära mer av en affär.
Åke bestämde sig för att vara patriotiskt och spatsera med svenska flaggan.
Central Park i all sin höstiga/vintriga stolthet
Nighttime in Times Square. Inte alls mycket folk.
Rockfeller Plaza som vi var dumma nog att försöka ge oss in på. Smockat! Det var ju nästan så att det blev tungt att andas. 
 
Finns nog folk som skulle ha tagit och delat upp detta i olika inlägg. Men jag är inte "nog folk" utan jag gör som jag vill, så det blev så här. Allting på en gång. 
Fast jag bestämde mig faktiskt för att bilderna på mig och Anni får komma upp i nästa kanske. Vissa biler, hrm.. är inte riktigt för allmän beskådan + att det finns en hel del. Vi är inte normala kan man säga. 
 
Mitt slutord är att jag blir lycklig av att veta att Anni fortfarande tycker om mig efter denna helgen. För jag var på alla möjliga sorters humör. Överklycklig till halvdeprimerad. Men såatte.. vad kan man göra, förutom att äta choklad?

Fredagen den 20:e

Publicerad 2013-12-21 i 5:e månaden

Tänkte ta och ge mig på ett snabbt inlägg innan jag lägger mig för att sova. Jag har jobbat ikväll och det har gått bra. Min trötthet i veckan har verkligen kommit ikapp mig. Somnade nästan i soffan när vi kollade på film. Sen somnade jag inne hos Keller (tror jag somnade innan honom, är dock inte säker) och när Sam la sig så somnade nog även jag först.. Vaknade dessutom hos Keller av att Sam ropar på mig. När jag kollade på klockan så hade det gått en halvtimme. Så somna direkt? Det gjorde jag nog allt. 
 
Förresten så var det ungarnas sista skoldag idag så det bjöds på en trudelutt från varje klass i aulan idag. Jag hämtade upp Anni och så begav vi oss för att lyssna på dem. Söta var de, Keller och hans klass. Det var en paus efter det, eller skulle iaf dröja lite mer än en timme innna det var Sam och Jacks tur. Så vi smet över till Starbucks och köpte varm choklad. Sen så gick vi tillbaks och kollade på klass fyras framträdanade. 
Jag blev så lycklig när jag såg hur Sam lyste upp och började vinka och le hur mycket som helst när hon såg mig. Kan man bli annat än glad? Svaret är helt enkelt nej. Man blir överlycklig. 
Jag kanske har sagt detta innan. Men utan Anni så hade jag antagligen varit hemma nu. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan henne. Hon är så bra och vi har så fett bra kontakt. Att vi dessutom bara kännt varandra i 4 månader gör det hela ännu mer speciellt. Hemma hade det tagit betydligt längre tid innan jag fått så bra kontakt med någon. Men träffas man uppemot en 5-6 dagar i veckan så kanske det hjälper. 
 
Imorgon så ska jag och Anni till NY. Vår buss går från downtown klockan 6:30, på morgonen då. Så det blir till att gå upp extra tidigt! Vilket ger mig dilemmat av alldeles för lite sömn inatt med. Och sen blir det ju full rulle imorgon hela dagen. Ska göra mitt bästa för att sova på bussen. Har jag rätt så somnar nog både jag och hon. Vem som somnar först kan man ju slå vad om. 

Julkonsert

Publicerad 2013-12-19 i 4:e månaden

Idag var det dags för Sams konsert! Hennes allra första någonsin och hon var så nervös och exalterad innan! Aldrig sett henne så här pepp inför något innan. Så kul att se! Innan konserten så snackade hon hela tiden om hur nervös och spännande hon tyckte det skulle bli! Hon ville även tillbaks till skolan ännu tidigare än planerat bara för att umgås med de andra och öva. Tydligen så fick man även extrapoäng för det? Men jag vet känslan! Så jag sa att jag ska göra mitt bästa för att få ihop det, men då måste även de lova att göra det de ska. Inget tjaffs blev det, utan allting gick som smort!
 
Själva konserten gick hur bra som helst! Sådär falskt och ljuvligt som alltid när det gäller låg- och mellanstadiet. Men några av ungarna såg man hade riktig talang! T. ex. så fanns det en kille som spelade fiol (förvånansvärt många killar som spelade fiol, vilket var askul att se) och det såg så naturligt ut när han spelade. Visst var det en del småfel och annat han kunde jobba med. Men överlag väldigt bra. 
Och Sam, hon var så pirrigt nervös. Det syntes över hela henne! Det blev ett par djupa andetag innan hon började spela. Blev så fruktansvärt stolt över henne! Som hon har övat de senaste två månaderna!
 
Jag och Anni hittade alltid någon person som var underbara på sitt eget sätt. Det fanns en kille i kören som gjorde charader till varenda låt, en annan som körde noterna upp framför ansiktet så att man inte kunde se honom alls och en kille som nickade (stora nickningar) med huvudet i takt till musiken. Sen självklart fanns de ju de barn som log så där stort och lyckligt och de som såg ut som om de tvingades gå genom femtielva mils gyttja i en öken med bara en flaska citronvatten. (Jag vet att det makes no sense, men vem har sagt att det måste göra det? Man ska aldrig sätta gräns på sin fantasi, om man inte går själv i mörker!)
I väntan på att konserten ska börja så spelar jag och Keller ett apspel. 
Anni och Mimmi fick sig en plats bredvid oss. Yey! Visst är de fina?
Där sitter hon! Ytterst längst bak. Sååå duktig, min lilla tös!
 
Snackade med min bror ikväll!! Ibland är det allt bra att han är uppe sent! Så kul att snacka med honom, mår alltid så bra efteråt! Jag har bästa brodern jag!

Okej, Washington DC

Publicerad 2013-12-18 i 4:e månaden

Nu så tar jag mig tiden att berätta om min helg i DC, med Anni och Claudia. 
Jag chillaxade på mitt rum till klockan två i lördags. Så skönt att bara ta det lungt och ligga i sängen alldeles för länge. Precis innan jag blev hämtad så började det snöa redigt mycket! Men på vägen till DC så slutade det och väl framme så visade det sig att det inte finns någon snö alls där. Jahopp. 
Men vi chillade runder lite och Claudia köpte lite dricka. Väl på hotellet så väntade vi in Annis värdfamilj och så fick vi vår nyckel till rummet. Mysigt var det. 
Anni jobbade från 7-9. Klockan 8 så smet vi över till familjens rum och så kollade vi allihop på film, Despicable me 2. Har inte sett 1:an ännu och bara sisådär 40 minuter på andra. Men det var mig 40 roliga minuter! När Anni slutade så smet vi över till vårt rum igen och så snackade vi och drack lite vin. Så mysigt och bra snack. Bra töser, men galna, haha. 
 
Lite innan tolv så hade vi tänkt dra till en nattklubb, för folk under 21 då förstås. Vi drog ut på tiden mer och mer hela tiden och när vi väl kom fram så var klockan 00:05. Vilket ledde till att istället för att gå in gratis så var man tvungen att betala 20 dollar! Aldrig i livet att jag pröjsa det. Sen så visade det sig att Anni lyckats glömma sitt ID (detta är tydligen vanligt för att vara henne), haha. Så vi skulle inte kunna komma in ändå. 
 
Så vi tog en taxi tillbaks till hotellet och tröstade med lite vin till. (Ingen fara folket. Jag var inte full, inte ens snurrig, bara trött.) Så vi var uppe och snackade och tramsade oss till klockan 4 på morgonen. Sen blev det dags för sängen. Vi satte klockan på 8:00 och fråga mig inte hur, men vi vaknade klockan 9:15. Jag hade lagt min mobil på nattygsbordet och när jag vaknade så var mobilen i min säng med alarmet avstängt. Haha, fråga mig inte hur det gick till! Men skönt var det att sova en extra timme! 
 
Sen blev det frukost och packa ihop. Här kommer det andra dilemmat. Inget ID denna gången men en rumsnyckel. Vi hittade två och Anni var bombsäker på att vi hade fått tre, även om vi bara sett två. Vi var ju tre personer så det var ju ändå logiskt att vi skulle ha fått tre stycken. Men se en tredje nyckel hittade vi inte och Anni fick en panikattack. Hon tyckte det var otroligt pinsamt. Men jag och Claudia lugnade ner henne och sa att vi har ju faktiskt inte sett en tredje nyckel och ibland ger de ju nycklar efter antalet sängar (eller så intalade jag mig själv för att lugna ner mig och Anni). 
När vi checkade ut så sa de inget om att vi bara lämnade in två nycklar bara. Så det fanns ingen tredje nyckel. 
 
Vi körde iaf och lämnade av Claudia hemma hos henne och sen så följde jag med Anni hem. Vi låg och dega ett tag och runt två så kom vi fram till att det var nog dags att smita och äta. Vi begav oss till Towson Mall, finns ju ett stort utbud där. Och sen ringde Evy och frågade om vi kunde komma och hämta upp henne för au pair mötet som började klockan 4. Sagt och gjort. Jag och Anni satte på hög musik och gick in i hyperstadiet efter för lite sömn! Det blev ett livat liv i bilen och Evy var lite små förskräckt över vårt beteende. 
Au Pair mötet var på ett lasertag ställe (laserdome). Men jag och Anni bestämde oss för att inte köra. Alldeles för mycket folk för våra trötta jag. Så vi smet rätt så snabbt. Det gäller bara att skriva in sig att man varit där sen så kan man bokstavligt talat sticka. Så man kör alltid ett tag och sen så kan man bokstavligt talat vara där i fem minuter och sen åka hem. Kulkul.. Så fett onödigt. 

Men vi var iaf trötta så vi smet hem och jag hämtade upp mina saker hos Anni och gick sen hem. Såå trött jag var. Vid nio iaf så blev det till att ta bilen till busstationen för att hämta upp Sofia. Hon hade varit i NY och hennes värdföräldrar "kunde inte komma och hämta henne". När hon sa att om de inte kunde så kunde Sofie komma och hämta henne. Då sa de att då kan jag köra och hämta henne. Alltså hennes värdföräldrar...!!! Blir förbannad på dem. Mina värdföräldrar tycker inte riktigt att de har alla hönsen hemma heller. 
 
Men även om jag var trött så var det skönt att komma ut från huset, lyssna på musik i bilen och snacka med Sofia. Saknade henne i helgen. Jag har bokstavligt talat umgåtts med henne varje helg utom två sen hon kom hit!!! Fattar ni hur lyckigt lottade vi är över att vi kommer så bra överens?? Utan Sofia så hade jag inte haft lika kul och jag hade kännt mig så brutalt ensam på prata svenska fronten. 
Lite väl trötta kanske? 
Washington DC. Älskar att det inte är värsta stora skyskraporna, även om det också har sin charm.
På väg hem. För er som inte kommer ihåg. Den blonda tjejen är antingen jag eller Anni (jag hoppas ni ser skillnad på oss, för vi är inte ett dugg lika) och brunetten är Claudia. 
Kommentar till sista bilen: Mina händer är inte alls små. Det är bara en illusion. 
 
Och det allra sista jag kommer skriva om är att ANDREA OCH CAROLINE HAR BOKAT BILJETTER HIT TILL MIG NU!!! GAAALET!! IGÅR VAR DET EXAKT FEM MÅNADER TILLS JAG FÅR KRAMA OM DEM IGEN. ALLTSÅ DET ÄR HELT INSANE OCH VILL ÅKA TILL FRAMTIDEN (julkalendern?)!!! Eller nej det vill jag inte riktigt. Men vill sååå gärna träffa dem nu!! 

Gröngölingspaket

Publicerad 2013-12-17 i 4:e månaden

Har inte skrivit om helgen ännu och det kommer inte hända nu heller. Gör det kanske ikväll eller imorgon. 
Nu skriver jag om gårdagen istället. 
Chill dag igår. Jobbade nästan ingenting. Tog barnen till skolan och smet sen över till Sofia där vi kollade på julkalendern och sen åkte vi och köpte byxor till mig. Min svarta har ju gått sönder och nu har jag köpt mig ett par till svarta för 11 dollar! Billigt, billigt! För er som inte vet så är det ca 70 kr. Hallå billighetslandet! 
Sen så kom jag hem och då körde Ashley för att hämta ungarna och sen smita på ett möte med dem. Så jag var ledig till 4 då jag hämtade Keller och körde honom till lacrosse träningen. Vi hade en liten dust om tjocktröjan skulle på eller inte. Gissa vem som vann? Jag såklart. Hotar man med att man annars får åka hem så går det vägen. Men se han var icke glad på mig. Gissa vem som tackar mig efteråt? Jo, Keller. Det var ju minusgrader ute och han ville springa runt i bara långarmad? 
Första gången jag tar honom till lacrossen iaf (han har bara spelat i någon vecka) och tränaren har sådan pli på dem! De lyssnar och ser verkligen upp till honom! Han är rätt ung med och ser bra ut, för er som vill veta. Haha, nej men det är kul att titta på när de spelar. 
 
Gissa vad som mer hände igår? Jag fick två paket! Ett av mina kära kusiner i Gråmanstorp och ett utav några som jag inte vet vilka det är, eftersom det inte står något namn på paketet. Men det är kul att bli överraskad! Jag tackar er båda så hjärtligt för att ni tänkte på mig här ute och jag kan inte vänta tills jag får öppna mina tre fina Sverigepaket! (Har ju fått ett från min familj med såklart.)
 
Om en vecka så är det jul och jag kan knappt fatta det! Jag är dock tyvärr inte inne i mina julkänslor. Men jag hoppas jag blir det snart! Det viktigaste för mig är att jag är det kvällen innan och samma dag.
Och i helgen kanske jag blir det lite med. Ska nämligen till NY med Anni för att kolla på julskyltningen. Vi åker lördag morgon och kommer hem söndag kväll. Så jag ser verkligen fram emot detta! 
Och imorgon är det en månad till FLORIDA! Gaaah! 
 
 
Vet ni vem som fyller år idag?! JO, MIN KÄRA, KÄRA, KÄRA PAPPA!!! Jag tänker på dig och saknar dig som i norden! Jag önskar sååå att jag hade kunnat vara med dig och familjen idag. Det är ju ändå 45 du fyller!! Kan inte säga annat än att JAG ÄLSKAR DIG och hoppas på att du får en MEGASUPERDUPERDUNDERFANTASTISKBRA DAG!!!
Nämnde jag att jag ÄLSKAR DIG?!
Vi är som sagt väldigt normala i vår släkt. Här firade vi pappas för tidiga 45-årsdag. Pappa har fått en grill och jag vet inte riktigt vad han försöker demonstrera här.. Men det är tydligen intressant. 
Kan man annat än älska Weber-spöket(?)?

Hallå i stugan fredagen den 13:e!

Publicerad 2013-12-14 i 4:e månaden

Nu kanske jag egentligen borde skriva om min dag (den var fin) och om min kväll på Ikeas julbord med Sofia (min fina Pia). (Okej sjuukt dåligt skämt, jag vet, men mina trötta gener håller inte med. Sitter och skrattar så tårarna trillar här. Okej. Det var inte kul.) 
 
Är så galet trött, men har gjort en v'äldigt lång och fin kölista på spotify som jag borde lyssna färdigt på. Så får väl göra er glada och nöjda med att skriva om min dag. Vilket även leder till en glad Sofie imorgon som inte behöver ta av min morgondag för att göra något så tråkigt som att skriva om min dag. 
 
Så, imorse så var det bara Sam jag tog till skolan. Keller smet till läkaren med Ashley, inflammation (typ) i kinden. Hur som haver så kommer vi iaf in på rematch igen när jag tar tösen till skolan.
Hon säger då till mig: "Sofie, säg helt ärligt. Har du tänkt på rematch någon gång? Har tanken slagit dig någon gång?"
Jag blev helt varm om hjärtat, för man såg verkligen vad hon ville att svaret skulle vara.
"Jag lovar! Jag har aldrig tänkt tanken."
Hon svarar: "Bra! För skulle du byta så skulle du.. skulle jag.. Det skulle helt enkelt inte bli kul för dig." 
Oj, vad hon är fin! 
 
Resten av dagen var bra med. De hade bara halv skoldag idag, så de slutade vid halv tolv. Gjorde inte så mycket. Chill resten av dagen och nästan inget jobb. Ashley hade pli på dem.
 
Så led klockan mot 6! Jag tog bilen till Sofia och hämtade upp henne och började bilandet mot Washington DCs Ikea! Det blev snack, julmusik och 1D hela vägen. Väl framme på Ikea så gör jag en typisk Sofie-parkering! Hittar en parkering som jag kan köra igenom och som står långt ifrån alla andra bilar. Jag går hellre lite längre än krånglar med parkering! Har inte problem med att gå några meter extra! 
Väl inne på Ikea så visar det sig att vi hamnar sist i en nästan en 100 meters lång kö in till julbordet! Ångrar lite att jag inte tog foto på det, för det var lite maffigt. Jag och Sofia snackar på på svenska iaf och efter ett tag så säger Sofia "Jag hör svenska!!!" Och vad ser vi, om inte två familjer som pratar Stockholmska! Vi kände oss som hemma! 
 
Väl inne i restaurangen så visar det sig att vi har fått bordet allra längst bort (men närmast maten) bokat för oss. Klockrent.. Det är ju ändå den fredagen den 13:e. Men, men, vi biter ihop och ser fram emot att käka julbord istället. Det är ju det viktigaste ändå. I kön så händer en typisk amerikansk sak. Folk börjar prata med en. Men det här är ingen vanlig amerikan, detta är en creeeeepy en (runt 35-40 år skulle jag tippa på). 
Han börjar prata med Sofia och hälsar på henne, så självklart tänker jag då automatiskt att han kommer hälsa på mig med. Men se det hade inte han i tanken. Han fortsätter prata med Sofia. Själv tittar Sofia aldrig på honom. Men oj vad han ignorerade mig, det var som om jag inte existerade. Vilket jag inte brydde mig ett smack om, jag tyckte bara synd om Sofia. I matkön så säger jag åt henne att ställa sig framför mig så att jag hamnar mellan henne och mannen och vi snackar en massa svenska så att han ska fatta att vi vill vara ifred. Det räckte tydligen inte. Han sträcker sig förbi mig och börjar snacka med henne igen. Haha, tjena vilken på gubbe! En vanlig svensk hade fattat den vinken efter mindre än en sekund. Amerikanare är lite tröga på den punkten..
När vi står vi drickan så frågar han var Sofia (vi) sitter. Sofia viftar lite och säger: "Typ där." Han svarar: "Okej, ses sen." Creeepy? JA! Men äntligen blev vi kvitt honom! Trodde vi.. Det roliga har inte ens börjat ännu. 
 
Efter ca 10 minuter så kommer han och säger typ "Jaså, så det är här ni sitter." (Naaaj, vi sitter på taket...) "Tänker ni ta fika? Eller ni är mätta?" Sofia svarar: "Nej, vi är mätta."Sen går han igen. 
Och nu så kommer bomben. Han kommer tillbaks (självklart..). Denna gången så fortsätter han peppra frågor till Sofia som hon undviker att svar på så gott som det går. Bla så frågar han om hennes namn var Sofia eller Sofie (han frågade aldrig efter mitt namn så han visste inte att jag heter Sofie) och Sofia svarade "Ja." på Sofie. En av hans frågor var om vi brukar gå hit rätt ofta eller vi bara vad där för maten.
Sofia dissade honom så fantastiskt bra!! Men det hjälpte inte! Gissa vad han gör?? HAN BÖRJAR GÅ FRAM OCH TILLBAKA FRAMFÖR VÅRT BORD!!! Inte bara i några sekunder utan i ÖVER EN MINUT!! 
Jag och Sofia vet inte riktigt vad vi ska ta oss till. Vi pratar svenska, skrattar, visar saker till varandra på mobilen, leker med maten. Vi gör verkligen ALLT för att visa att han borde gå och vi INTE är intresserade av att snacka!! Efter sisådär två minuter så ställer han frågan till Sofia: "Har du facebook?"
Vaaa?? Sofia svar blir ett snabbt och säkert: "Nej!" 
Hur i hela fridens namn kan han tro att hon vill ge honom sin facebook?! Han kan verkligen inte haft alla hönsen hemma! Tror starkt på att han hade något fel i hjärnan. (Låter lite hjärtlös nu, men jag vet inte vad det heter så det fick bli så.) 
 
Vi blev lite smårädda att han skulle följa efter oss till bilen och sen följa efter oss hem till oss. Men vi såg honom inte! TACK OCH LOV! 
 
 
Men för att prata om lite annat. Vi åt sååå mycket! Min tallrik var överfull efter att jag bara tagit från 2/3 av buffén! Jag storknade och fick julmage! De hade allt förutom julmust och luciatåg! Så jag och Sofia sjöng en massa jullåtar lite sådär högt och ljudligt. Sen efter maten så smet vi ner till deras matavdelning där vi köpte oss julmust! Luciadag och julbord utan julmust? Går inte ihop. 
Hemvägen bestod av 1D låtar på hög volym och en massa skrattande åt äckelgubben och åt mig(?). Jag fick nämligen en skrattattack, kunde inte sluta skratta hur mycket jag än försökte, fem minuter hemifrån. Tårarna rann och jag kunde inte riktigt se ordentligt, vilket är ju kanonbra när man kör bil. Hehe. 
 
Nu, är jag som sagt hemma och längtar tills jag får slänga ner huvet på kudden och somna. Och det gör jag nu. Gonatt! 

Min nya intressanta rubrik...

Publicerad 2013-12-12 i 4:e månaden

Igår så var det första gången jag försov mig. Hade glömt ställa alarmet så Ashley kom upp tjugo i sju och väckte mig. Blev lite pinsamt för min del och jag bad om ursäkt. Men hon bara småskratta och sa att det var lungt. 
Resten av dagen igår gick bra för min del. 
 
Idag så slapp jag ta barnen till skolan. Chris skulle till läkaren så han tog dem till skolan. Så jag slapp köra i halkeväder, vilket jag är väldigt glad över. 
Anni kommer över någon gång mellan 10-11 och då ska vi köpa biljetter till NY för nästa helg. Vi ska dit och kolla på all julskyltning. När mina vf fick reda på i måndags att vi inte köpt biljetter så sa de att vi borde köpa biljetter på direkten, samma kväll. Men det blev inte av. Så nu får vi hoppas på att vi får biljetter! Det lär iaf inte bli att vi stannar där över helgen för alla ställen lär vara fullbokade. NY är ju rätt så attraktivt under juletid och speciellt helgen innan jul, kan jag tänka mig. 
 
Sitter i soffan och kollar på The Amazing Spiderman nu. Så bra film. 
 
Imorgon är det dags för Ikeas julbord! Yes! Hoppas bara på inte dåligt väder för då tänker jag inte köra. Tar 45-60 min att köra dit. Och eftersom det är en fredag så kommer det vara kaos på vägen! 
Sen i helgen så jag till Washington med Anni och Claudia och eventuellt Sofia. Sofia ska till New Jersey, till en kompis, för att checka in NY. Men kompisen har nu gått och blivit sjuk så blir hon inte frisk så följer hon med oss. Varför vi ska dit är för att Anni och hennes vf ska dit (vet inte riktigt varför). Men de ska iaf bo på hotell och de sa till Anni att hennes kompisar (vi då) fick följa med om vi ville. Så Anni frågar oss och vi tackar ja, såklart. Hon ska jobba mellan 7-9 på lördag kväll men annars är hon fri. 
Hur schysst är det inte av hennes familj att bjuda med oss?! Superschysst verkligen! 
 
Snart är det bara en månad kvar till Florida!!

Jag smälte till en klick på golvet.

Publicerad 2013-12-11 i 4:e månaden

Kära, gott folk. 
Det är många som undrar varför jag blivit 1D fan. För att citera min syster som skrev till mig halvt på skämt och halvt seriöst "Jag känner inte dig längre." 
Här är en av anledningarna. Denna blicken och leendet, enligt mig, kan få vem som helst på fall! Jag smälte iaf ännu mer när jag såg detta. 
Något annat som är värt att berätta är att ikväll vid kvällsmaten så diskuterade vi lite Sofias situation (med rematch på gång efter nyår osv.) Efter ett tag så frågar Sam mig "Funderar du på rematch?". Snabbt så lugnar jag ner henne och säger "Självklart inte! Jag gillar er för mycket för det." Då svarar hon "Bra!". Åhhh, vad fin hon är! 
Sen så säger mamman "Nej, det skulle förvåna mig och det hoppas jag inte att du vill. Isf vill jag gärna att du säger det till mig." Svarar då "Nej, nej. Tänker absolut inte på det. Jag hoppas inte att ni tänker på det heller för jag gillar er och det skulle även förvåna mig om ni vill det." 
Så med det sagt så blev vi alla glada och lever lyckliga i alla våra dagar. Haha, inte riktigt kanske, men det kändes väldigt bra efter det. Jag har vetat om att de gillar mig innan med, för Ashley säger vad hon tycker, så hade hon inte varit nöjd med mig så hade hon inte dratt sig föra att säga det. Men nu är det bekräftat muntligt också, eller vad man ska säga. De har tagit mitt hjärta! 
När jag nämnde för dem att jag säger ju alltid "I love you" till barnen varje dag. Så kollar de förvånat på mig och säger "Gör du?". Mitt svar "Jag säger ju det varje gång jag lämnar er vid skolan." Sam: "Gör du? Det har jag inte märkt." Haha! De är verkligen zombies på morgonen. Jag och Ashley konstaterade att jag ska prova säga något annat och se om de reagerar, hon tror inte det. Hehe.
Vi diskuterade även hur de hade bett Madde hjälpa till att välja nästa Au Pair (mig då) eftersom de har hört en massa historier om konstiga Au Pairer, och en sådan ville de ju inte ha. Så Madde hon hjälpte till att leta upp en Au Pair som såg "värdig" ut. Haha, snyggt ordval Sofie.. 
Så hela dagen har varit väldigt bra. 
 
Har jag nämnt att kidsen har varit lediga från skolan pga av snön som kommit? Alltså jag kan smått förstå i måndags eftersom vägarna var inte riktigt att leka med. Men man kan ju plogga och köra försiktigare än vad amerikanare gör. Så i måndags var det mest chill här hemma. Det gick väldigt bra allting. Sam hade en kompis över så det blev en del snölek och kakbak, bla pepparkakor med amerikansk deg (= väääldigt söta). 
Och idag så smet vi till en pulkabacke ca 10 min härifrån (gillar grejen att det funderades på att köra bil dit. När de frågade mig så sa jag sa att gå är skönt.). Det var väldigt kul! Jag och Ashley tog en pulka och vi åkte längst, rakt in i en buske. Haha! Efter det så kom två av deras kompisar över, som även de var vid pulkabacken. Blev mycket högljutt i huset så man blev helt trött i bollen. Skypade lite med mamma under tiden, vilket var kul och skönt. Jag har en bra mamma jag. Slänger in ett, jag älskar dig, här. 
Efter att kompisarna smitit så smet barnen och Ashley över till ett par andra kompisar och jag stannade hemma. För min del blev det julmusik på och bädda rent i ungarnas sängar. 
Får ju inte glömma berätta att jag, Ashley och Keller rensade bland ALLA hans legosaker idag. Vi sorterade ALLTING i färg. Han har GALET mycket lego, den killen. Det tog oss lite mer än en timme, vilket leder till ond rygg efter ett tag. Måste lägga upp en bild på det för det är tusentals legobitar. 
Men här är en snöbild från idag. (Sen ni hur lite snö det är och skolan blev inställd idag igen..Hallelutanlej.)

Bill och Bull ligger och tisslar och tasslar i sängen. De tänder lampan.

Publicerad 2013-12-10 i 4:e månaden

Bill & Bull: MÅÅÅÅNS!
Måns: Mm..
Bill: Vi har kommit på en fråga!
Bull: Hör här. 
Bill: Vad är min klockan, när domkyrkans klocka är sju?
Måns: Pfft, jag vill inte hålla på med sån't här larv. Den är ju sju förstås.
Bull: Neehäää, för Bills klocka stannade på kvart över fyra för ett år sen. 
Bill: Ja-a, och där har den stått sen dess. 
Måns: Jamen sov nu!
(Vänder sig om och ramlar av hängmattan/sängen.)
Bull: Va gör'u?!
Bill: Shhh!!!
Måns: Ärthjärnor!

Vill inte ändra på någonting!

Publicerad 2013-12-09 i 4:e månaden

1. Jag lugnar alla med att våra 1D biljetter är äkta. Vi ringde och pratade med dem. Det är kolugnt nu! 
 
2. Jag har sagt det innan och säger det igen. Jag älskar årets julkalender. Den är så bra och rolig!
 
3. Gårdagen och dagen: 
Dagen igår var helt fantastisk perfekt! Efter att jag lämnat av Anni så tog jag och Sofia ner luftmadrassen och la den framför tv:n. Vi sov och vaknade under hela första filmen (som ni redan vet). Eftersom klockan var över middagstid när filmen var slut så lekte vi lata amerikanare och beställde pizza till dörren. Vem pallar liksom köra till pizzeran som ligger fem minuter bort? Inte vi iaf. För att försvara oss lite så hade vi faktiskt bestämt att vi inte skulle ta och lämna huset på hela dagen. Sen så chillade vi med film 3,7 och 8 av H.P. Under denna tiden hittade vi på en massa annat. Vi kollade lite youtube-klipp, sov, pratade, var telefonnördar och käkade mat.
Det var helt galet hur fort tiden gick igår! Ni vet när man tycker tiden går bautafort och ändå på något sätt så tycker man att dagen har rullat på i snigelfart. Precis så var det igår. Varje gång vi tittade på klockan gjorde vi stora ögon! Som tiden sprang iväg. Ett som är säker är att jag inte vill ändra gårdagen på något sätt! Den var perfekt från början till slut! Vi gick och la oss lite efter två och jag somnade nog vid halv tre. Vi flyttade oss inte från tv-rummet utan vi växte fast där. 
 
Idag så vaknade vi av oss själva (inget alarm, woho!). När Sofia går upp för att pallra sig till toaletten så stannar hon helt plötsligt till och stirrar ut genom fönsret och utbrister "O, herregud!" Jag blev lite smårädd och tänker att nu har en tjuv tagit sönder fönstret eller så har vi glömt fönstret öppet (vi tyckte nämligen det var kallt när vi vaknade). Jag frågar vad det är som har hänt och detta enda hon säger är "Kom och kolla." Snabbt reser jag mig upp och får då syn på fönstret vid trappan. DET SNÖAR!! Jag ställer mig på stället och hoppar upp och ner och skriker av lycka! Snabbt så åker skor, tjocktröja och halsduk på och jag springer ut. Åh, vilken lycka! Luften var kall, isig och SNÖIG. Det luktade snööö, gott folk! Ojojoj vilken kick jag fick! Jag och Sofia kände oss som Baltimores lyckligaste personer. Okej, vi VAR/är Baltimores lyckligaste personer! Vi bestämde oss för att innan vår vinterpromenad så skulle vi kolla på H.P 6 också. Vi tog oss en varsin dusch under tiden, för vi luktade gräsligt! Jag tror inte jag hade duschat sen i torsdags. Föreställ er att man växt fast i ett rum, på en luftmadrass och endast lämnat sin sköna, sunkiga plats för gå på toa, göra te, ta lite frisk luft vid dörren och betala för pizzan (vilket det var Sofia som gjorde). Man luktar inte fräscht. (Haha, gillar hur jag verkligen försöker få er att förstå hur illa vi luktade!) 
 
Jag och Sofia tog oss en snöig promenad till Eddie's för att köpa pepparkakor vid middagstid. Vi smet in på Starbucks efteråt och köpte varm choklad. Gott och härligt att dricka något varmt i snöyran på väg hem till Sofia för att kolla på dagens avsnitt av julkalendern! Under promenaden tillbaks så träffade vi på Claudia och Anni. Bestämdes rätt snabbt att de skulle komma till oss efter att ha handlat lite nödvändigheter. Julkalendern och pepparkakor blev det när vi äntligen kom in i värmen. När sedan vi fick sällskap så blev det att vi satte på One Directions film. Haha, hur har jag hamnat i denna sitsen alltså? Kul var det iaf. 
 
Nu sitter jag mätt och belåten i min säng med julmusik på och förbereder mig på en veckas jobb. Är inte säker på om jag jobbar hela dagen imorgon eller inte. Det finns nämligen en chans att skolan får för sig att stänga imorgon vilket leder till en hel dag av jobb. Men Chris tror inte det. För snön lär regna bort inatt så att vägarna är okej imorgon och skolan har ingen anledning för att stänga ner då. 
 
Sofia-citat:
Jag och Sofia står i dörren och tar en nypa frisk luft. 
Sofia: Vi kanske ska lämna dörren öppen så vi får lite frisk luft. 
Jag: Nej, det kan ju komma någon. 
Sofia: Ja, tänk om en tvättbjörn kommer in. 
Jag: (Tysnad sen asgarv) 
Vi är tydligen rädda för helt olika saker.
 
Sofie-citat: 
Jag: Läser man "på skens" istället för "påskens" så får man äntligen förståelse för hur dålig man blivit på att läsa svenska.
Nu ska jag kolla på en julefilm. Man får ju passa på när man har en massa julkänslor! Blir till att tända alla mina Ikea ljus och njuta av pepparkakor! Måste snart köpa nya för jag använder mina så mycket. De varar ändå i 8 timmar vardera! Inte alls överkonsumtion.. 
 
Rulla lugnt i snön! 

EXALTERAD TILL 10000000000000000

Publicerad 2013-12-08 i 4:e månaden

DET SNÖÖÖÖÖÖAR GOTT FOLK!! HUR MYCKET SOM HELST!!! JAG ÄR NOG DEN LYCKLIGASTE PERSONEN I HELA BALTIMORE IDAG! JAG OCH SOFIA. MITT LIV ÄR NU TIPP TOPP OCH JAG LEVER I MINA ALLDELES EGNA VITA VINTERDRÖM!!!! 2:A ADVENT OCH SNÖ!! JAAAAAA!!!
 
NEJ SE DET SNÖAR, NEJ SE DET SNÖAR, DET VAR VÄL ROLIGT HURRA!!! NU ÄR DET VINTER, NU ÄR DET VINTER, SOM VI HAR ÖNSKAT HURRA!!!!
JAG KAN INTE MED ORD BESKRIVA MER HUR JAG KÄNNER! FOLK SOM VET HUR LYCKLIG JAG BLIR NÄR DET BÖRJAR SNÖA HEMMA KAN NOG GOTT FÖRSTÅ HUR EXALTERAD JAG BLIR NÄR DET SNÖAR HÄR! FOLK HÄR HAR NÄMLIGEN SAGT ATT DET ANTAGLIGEN INTE LÄR KOMMA NÅGON SNÖ HÄR. MEN SE TJIIIIIIIIIIIII FICK DEM. FÖR DET SNÖAR SÅÅÅÅ MYCKET!! BLIR TILL ATT TA EN VINTERPROMENAD IDAG!!!
SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Chillandets helg

Publicerad 2013-12-07 i 4:e månaden

Igårkväll var en fantastisk underbar kväll! Vi smet ner till Bubba Gump (från Forest Gump filmen) sen smet vi hem till Sofia och kollade på film och hängde i tv:rummet tills klockan tre på natten. Då hade vi ändå sagt en timme tidigare att det var dags att smita upp. Men se det är lätt att glömma när man sitter och snackar. Jag uppskattar så mycket att jag har Anni och Sofia. Vad jag skulle ha tagit mig till utan dem vet jag inte! Jag tror inte jag hade klarat av detta och åkt hem då. Så all creed till dem för att hålla mig kvar här!
 
Lördagen går i Harry Potters anda. Vi har alla filmerna utom 1:a och 4:e. Så när jag skjutsat hem Anni så tog vi ner luftmadrassen och la den framför tv:n och satte på 2:a filmen och eftersom det blev väldigt lite sömn inatt så sov vi oss igenom filmen. Så skönt. Vakna, sova, vakna, sova, vakna, sova, vakna.
Nu har vi precis käkat våran pizza som vi beställde hem till dörren. Vi har varit lata och kommer förbli lata idag! Just nu är vi inne på 3:e filmen. Sen har vi nog kommit fram till att titta på Dethly Hollows part 1 & 2 efteråt. Det är de bästa filmerna och vi vill vara vakna när vi ser dem. Sen så får vi ser om vi ser någon mer film. Så istället för H.P maraton så blir det en H.P dag. Vilket som är bra för mig.
Men ikväll vid 10:30 eller 11:30 så ska vi se på One Direction på tv. De är i NY och ska uppträda ikväll. Så det ska bli kul! Hehe, inte alls beroende. Runt midnatt så kommer även Anni och Claudia. Så blir en sen kväll inatt med tror jag. Men det gör mig inget eftersom jag har saknat att vara uppe sent på kvällar och snacka med vänner! Det är då man har de bästa samtalen! 

Fejk? Vi håller tummarna för inte.

Publicerad 2013-12-07 i 4:e månaden

Vi är nu rädda att vi har köpt fejbiljetter till One Direction konserten. 1D har nämligen skrivit på fejjan att de har fått reda på att det är många fans som har köpt fejkbiljetter. Så nu går Anni i taket och kommer inte lugna ner sig fram tills vi ringt dem imorgon bitti och tagit reda på att våra biljetter är fullkomligt äkta. Jag är inte så nervös, men jag har antagligen gått och blivit den lugna nu när Anni flippar ut. Ni får gärna slänga iväg en bön att våra biljetter är äkta. Om de inte är äkta så blir jag så galet förbannad!! Inte egentligen så mycket för att det inte blir av. Jo, självklart kommer jag bli det men mest nog för att biljetterna var rätt dyra och sen kommer jag bli mer ledsen för Annis skulle än för min. För ojojoj vad mycket hon vill detta!! Så som sagt, en liten bön sitter inte fel!
 
Men annars så är jag så galet glad att det är helg! Denna veckan har gått så långsamt och jag ska njuta som en frossande gris av ledighet! Längtar redan till nästa helg med.

(Detta skrevs klockan 3 på natten men glömde postas) 

Vi har nu ringt till dem och pratat med någon person som bekräftat att våra biljetter är äkta. Så nu är vi glada igen. 

Nyttig kentaur

Publicerad 2013-12-06 i 4:e månaden

Jag och Keller hade kvällsmat för oss själva ikväll. Vi kom in på nyttig och onyttig mat snack. Keller börja dilla om att det är onyttigt att äta för mycket av skalet på en gurka. Jag kontrar med att skal överhuvudtaget är väldigt nyttigt (kanske dock inte då apelsiner). Men han påstår fast och bestämt att hans läkare säger det hela tiden! (Ööh.. Vilken läkare?) Då påstår jag, fullt allvarlig, att vi har nyttigt godis i Sverige. Så det är till och med nyttigare att käka godis än frukt/grönsaker i mitt hemland. Han trodde mig inte först men efter att ha kollat på mitt stenseriösa ansikte så tittar han förvånad men beundrande på mig och även lite drömaktigt! Tar inte många sekunder innan mitt leende sprids över hela ansiktet och Keller tittar förnämat på mig. Haha, oj vad klockrent det blev! Så synd att jag inte har det på film. 
 
Men det bästa var nog när han sitter och kollar på Percy Jackson and the Thunderbolt och det visas en kentaur som säger "This is my true shape.". Gissa vad jag säger till Keller? Jo, självklart kan jag inte låta bli utan säger med stenansikte att jag har inte min sanna skepnad, jag är egentligen en kentaur. Att han inte tror mig i början hade jag räknat med, men att han efter ett tag börjar tveka och stirra undrande på mig fick mig att fundera hur han i hela fridens namn kan tro mig!? 
 
HAHA! Han måste ha varit väldigt väck idag eller så gick han på "tro-på-allt-som-Sofie-säger-för-att-hon-är-awesome-och-vet-allt-pillret". Jag skulle nog säga att det var en kombination av båda. (Jag "tvingar" nämligen Keller säga "Sofie is awesome" varje gång jag har något som är hans som han vill ha och han hade precis sagt det innan jag lyckades (hur i hela fridens namn gjorde jag det?!?!?!) övertala honom att jag är en kentaur! Hehe, väldigt kul.)
 
Och nej, jag är inte alls konstig.

Chillar med Harry.

Publicerad 2013-12-05 i 4:e månaden

Idag har jag chillat med Harry Potter, Sofia och Charlie. Sen blev det lite virkning med på ett hörn. Så jag mår bra. Sofia var väldigt trött så hon sa en hel del roliga saker. Hoho. Jag gillar när hon är trött ;) Även om det kanske inte är så bra att hon är just trött. Men i helgen ska vi vila upp oss. Vi ska ha en slappehelg. Vi smiter nämligen alltid iväg någonstans på helgerna. Så denna helgen (hon har huset för sig själv) så ska vi ha sleepover hela helgen. Vi ska äntligen titta på antingen alla Harry Potter filmer eller alla Sagan om Ringen. Vi får se vilka det blir. Men det vi vet är att vi iaf ska köpa pizza till dörren och vara redigt slappiga och göra NADA förutom att kolla på film och käka massa skräpmat. Ska bli sååå skönt att äntligen ta och slappa till det!
Men imorgon så ska vi iaf smita till ett krabbställe där de har spelat in delar av Forest Gump filmen. Men jag ska ta och säga "Give me anything you have without shrimbs." Blä till räkor! 
Förresten ni vet filmen Hairspray? Den är ju inspelad här i Baltimore. Och det finns ett cafe här som är känt från filmen. Jag har tydligen varit där utan att jag har vetat om det. Haha! Det är Café Hon. Var där under min första vecka här. (Det känns som om jag redan har berättat detta?) 
 
Förresten så var dagens avsnitt av julkalendern fantastiskt roligt! Skrattade verkligen mig igenom det. Björn Gustvsson har äntligen kommit med i den! Som jag garva åt honom. Han är ju för rolig och han är precis sådan som jag hade tänkt att han skulle vara. 
Om en timme smiter jag och hämtar ungarna och under tiden så sitter jag och kollar på 101 Dalmatiner. Vet inte hur många år sedan det var jag såg den filmen. Kommer ni ihåg syskonen mina? 
 
NICOLINA OCH MAMMA!! DEN ENA TJUVEN FRÅN 101 DALMATINER ÄR HOUSE OCH DEN ANDRA ÄR PAPPAN WEASLEY FRÅN HARRY POTTER!!!! LÖÖÖÖÖV IT!!

Tre år fick vi

Publicerad 2013-12-04 i 4:e månaden

Sofia kom över idag och vi mös till med julkalendern. Den är ju riktigt bra! Så ni som inte kollar på den är inte riktigt kloka. Tycker ni får tänka om och ge den en chans. 
Efter julkalendern så kollade vi vidare på Pocahontas och sen lite One Direction. Netflix är rätt bra. Jobbandet gick bra och Anni kom över på kvällen. Vi chillade runder och jag har äntligen hittat någon jag kan göra en massa flätor på igen. Eller för att vara mer precis, pilla i håret. 
 
Något som jag idag började sakna väldigt mycket är att komma hem efter en bra/dålig/vanlig dag och bara slänga mig i Pontas säng eller i kökssoffan (med fil+müsli i ett glas) och vänta på att Ponta ska komma hem (eller störa henne i pluggandet) och sen bara snacka om allt möjligt. Alltifrån den mest irriterande lilla småsaken till en megahändelse. Helt enkelt allt mellan himmel och jord. Ponta du är bra och lyckas alltid på något konstigt sätt få mig på bra humör. (Det är rätt så lätt när man tänker på våra fina "imitationer". Fast jag har alltid undrat vilka de är vi imiterar?) Man kan väl säga att bara din uppenbarelse gör mig lycklig i hjärteroten!(?) Det var en fin mening tycker jag och jag avslutar min fin fina kärleksförklaring (eeeh..är den ens tillåten att kallas så??) med att säga JAG ÄLSKAR DIG!! 
Efter tre år tillsammans så är det mer än konstigt att inte se din nunna mindre än femtielva gånger varje dag.
Ponta. Saknar. Dig. Så. Det. Gör. Ont. 
 

Anni i ett nötskal

Publicerad 2013-12-02 i 4:e månaden

I torsdagsnatt på väg från Towson och hem så har vi djupa diskussioner.
Me: I'm tired.
Sofia: Me to. 
Anni: I'm hungry.
 
Lite senare.
Sofia: I'm just sitting here singing.
Me: Me to. 
Anni: I'm just sitting here eating.
 
Nästan hemma.
Anni (på skämt): What should I eat next?
Me: I can drop you of at Eddie's and you can rob them. 
Anni: Eddie's is not open!?
(Knäpptyst i två sekunder innan alla brister ut i hysterisk skrattattack!)
 
HAHAHA, sååå klockrent!