hipphurrabamsefar.blogg.se

Nu ligger jag efter igen

Publicerad 2014-02-24 i 7:e månaden

Nu var det länge sedan jag skrev på riktigt. 
 
Vårvädret skiner ute och jag är så glad över att äntligen ha sol igen (njuter extra eftersom det ska snöa imorgon). Men den bästa dagen var i lördags! Vädret var PERFEKT! Inte för varmt och inte för kallt, bara härligt ljummet och alldeles alldeles LAGOM! 
Så min helg har varit kanon! Hela helgen har spenderats med Anni och den har varit bra från första stund. 
I lördags så åkte vi till Ikea och sen till wegmans för att köpa nordiskt bröd (som lingongrova) och jag köpte även Inca Cola! När vi var färdiga med det så var klockan redan sex så vi smet hem till Anni och tog inte lång tid innan jag helt plötsligt (inte helt plötsligt ändå) bestämde mig för att nu var det dags för mig att köpa mig en gitarr. Så jag och Anni körde till musikaffären och där jag frågar efter en gitarr på runt 60 dollar. Tyvärr hade de ingen inne MEN han hade något bättre sa han. Och banne mig att det var bättre! 
Köpte mig en använd gitarr (gör mig inte ett smack, gillar nästan det bättre) och till det så fick jag ett fodral! Och inte vilket fodral som helst utan ett fodral som ligger runt 150 dollar och barn kan stå på det utan att det går sönder (det är testat). Jag misstänker att gitarren som ny ligger runt det priset med. Jag fick det för ynka 99 dollar (106 med skatten)!!!!! Jag är kär i min gitarr och nu är det bara namnet på gitarren kvar. 
Alltså jag är så glad över att äntligen kunna hålla på med musik med mina fingrar. Det har kliat alldeles för mycket i fingertopparna över inte kunna spela piano på sistone. Så nu kan kliet äntligen få ta och bege sig iväg mot någon annans fingrar! Jag är botad, yay!! 
 
Igår så hängde jag med Anni hemma hos henne och vi spelade lite gitarr, vilket var mer än trevligt. Vi skrattade oss mest igenom det, hehe. Sen så bestämde vi oss (eller snarare jag) att jag behövde åka tillbaks till affären för att köpa ett capo. När vi kom dit så ser vi att samma person som hjälpte mig jobbade denna dagen också och han kände igen oss. Så han blev lite förvånad och frågade varför vi var tillbaks. Mitt svar, glömde köpa capo igår. Så han hjälpte mig med det och säger innan vi går: Jaha, när kommer ni nästa gång?
Haha! Anni svarade: Imorgon. 
HAHA!! 
Hursomhaver så åkte vi till Chipotle (tacoställe) och köpte lunch och sen åkte vi tillbaks till Anni och var där i någon timme innan vi stack till Annis bokade tid på ett tatueringsställe! (Där jag btw gjorde en piercing i onsdags då jag firade mina 6 månader.) Så efter lite väntande så gjorde hon sig sin tredje tatuering och sen så smet vi och kollade på en film hemma hos henne innan jag begav mig hem för att sova. 

6 månader

Publicerad 2014-02-19 i 7:e månaden

Idag firar jag sex månader. Det är för mig galet, otroligt, underbart, omöjligt, fantastiskt och det gör mig alldeles, alldeles överlycklig. Kan knappt fatta att det redan gått sex månader. Jag kom ju nyss, samtidigt som jag har varit här i så mycket mer än ett halvår. Som jag har längtat efter denna dagen.
För två månader sedan var det heelt omöjligt för mig att ens tänka tanken på ett halvår. Allting gick såå sakta och allt var väldigt jobbigt. Sen blev det bara värre under januari. Det var helt otroligt vad många känslor jag gick igenom på bara en dag/timme/kvart/minut. Det enda jag ville var att åka hem. Ville bara ta och lägga detta livet bakom mig (dock inte mina vänner) och ta vid där jag slutade hemma. Vilket jag kommer få göra om bara ett halvår, ta vid och börja om på samma gång. Men nu är jag ändå glad att jag stannade. Glad att mamma och pappa inte lyssnade på mina böner om att få åka hem. Hade missat så mycket roligt som hade hänt annars + en massa kul som kommer inom en snar framtid. 
 
Att gå över halvårsgränsen är för mig något stort. Den har alltid varit så långt iväg och nu är den här. Det bevisar för mig att jag klarar av detta, har jag klarat hälften så ska den andra funka den med ju! Och om folk har rätt så kommer den gå fortare. Tiden kommer gå snabbt och innan jag ens hinner säger "Knakelibrak med korv" så kommer jag stå på Kastrup och slänga mig i min familjs famn och inte släppa taget. Familjen ni vet min önskan, alla ska vara där, finns ingen godtagbar ursäkt för att inte stå där. 
Jag vet att jag snackar mycket om hemmet och vad jag längtar tills Kastrup osv. Jag har antagligen sagt det innan men då säger jag det bara igen. Min anledning till att snacka om det är att det hjälper mig genom min hemlängtan. Verkar otänktbart för vissa, speciellt för programmet jag åker med. Enligt dem så ska man inte tänka för mycket på hemmet och defenitivt inte snacka för mycket med familj/vänner. Jag har inte lytt någon av de råden, eftersom de inte stämmer för mig helt enkelt. När jag snackar med min familj/vänner eller snackar om hemmet och min längtan tills flyget hem avgår hjälper det mig att processa hemlängtan som råder i mig. Sen att det råkar vara så att jag oftast råkar skriva ensidigt om det, så att ni bara ser min hemlängtan, är en helt annan sak. För jag har det bra här. 
 
Man borde kanske ta och göra en liten personanalys eller liknande nu, det är ju ett halvår som gått. Jag är mer eller mindre samma person som när jag kom; dålig humor, pratar för mycket, lever för mycket på mina känslor, är väldigt orealistisk, dålig på att spara pengar, gråter till en film jag sett alldeles för många gånger, irriterar mig på småsaker (som vilken annan person som helst), pratar rappakalja, skrattar åt mina egna skämt innan jag ens sagt dem, vill besöka alla konstiga och vackra ställen på denna jord (den längtan har iofs förstärkts), osv. 
Men om man bortser från allt det så har jag vuxit som person något otroligt, är mer självständig (även om det kommer ta ett bra tag att bli helt självständig) och lärt känna mig själv bättre. Så även om det har varit jobbigt under både långa/korta/plötsliga perioder så har jag lärt mig så mycket på vägen att jag inte vill vara utan det. 
 
Vet inte riktigt hur jag ska avrunda detta på ett bra sätt. Mycket hopp överallt, precis som när jag pratar. Min hjärna går som vanligt mycket fortare än min mun och mina tangenttryckningar. 
 
Jag välkomnar härmed (jag litar på folket där) nerförsbacken på mitt år!
 
 
 

Skiddag imorgon! YAY!

Publicerad 2014-02-16 i 6:e månaden

Imorgon så ska jag äntligen få ta och sätta på mig ett par skidor igen!! ÄNTLIGEN!! Ca tre år sedan jag åkte sist skulle jag tro. Så känner mig halvt i extas över detta. Har haft en såå otroligt rolig kväll!! Istället för att jobba så blev jag ledig (tack och lov) och sen så åt jag med lite folk på Hard Rock nere vid hamnen och sen smet jag och Anni till en bio för att kolla på The Akward Moment tänkte vi.. Haha! Vi betalade två dollar för parkering och gick sen över gatan in på bion och insåg att vi inte ens kollat upp om filmen går där. HAHA! Vi smet direkt, vi kände inte till någon av filmerna där, och begav oss till CVS där vi köpte B&J för att sen smita hem till Anni och kolla på den otroligt roliga/knäppa/knasiga/fantastiska filmen Jackass Presents: Bad Grandpa. Såg filmen med Sofia på bio i höstas och den var bara helknäpp men ändå så rolig. 
HIHIHIHAHAHAHHÅHÅHÅHHOHOHOHEHEHEHÖHÖHAHAHAHHA som Anni skratta!!! Verkligen en film i hennes smak! Pappa du hade nog tyckt det var rätt bra, kanske inte hela men vissa scener kan jag föreställa mig dig skratta så tårarna rinner. Jag lovar, den är så konstig så att den blir bra! Det är ingen vanligt filmad film. Personerna som är med i filmen vet inte att de är med i en film. Så alla reaktioner är helt naturliga, inget skådespeleri! Bästa ever! 
 
Men annars så har som sagt Tre Kronor nu vunnit alla sina gruppspel i hockeyn. 4-2 mot Tjeckien, 1-0 mot Schweiz och 5-3 mot Lettland. Så det gör mig glader i mitt hockey svenska hjärta. Sen så tog ju Kalla ett bragdguld idag! Jag missade tyvärr det, låg i min säng och läste en bra bok. Men har sett det efteråt och det är ju inte för inte som man blir stolt över att vara svensk när man ser det! Så fortsätt som ni gör ni folk i Sochi! Ni har ett stort fan här i Baltimore! 
Blir det att vi i hockeyn spelar mot både Kanada och USA så gör det mig inte så mycket om vi förlorar mot Kanada (eller jo självklart gör det de) men bara vi vinner över USA så blir jag glad. Mina ungar här kommer annars bli odrägliga mot mig och vårt svenska lag. De vet hur mycket jag älskar hockey och går all in för den här! 
 
Förresten, igår var det alla hjärtansdag, om ni missat det. Jag missade det typ (haha, ja även om jag är i Amerika av alla ställen där det är skiiiiitstort). Vad jag menar är att jag jobbade hela dagen(!!) så blev inte så mycket av den för min del. Jag och Anni kan man nog säga tog igen den ikväll istället. 
 
Men på alla hjärtansdag så är det inte bara en "annorlunda/vanlig" dag för mina föräldrar. Nej för det är deras FÖRLOVNINGSDAG!!!! Så igår firade de 22 år som gifta! Alltså fatta, 22 år.. Det är rätt mycket enligt mig. Så ett stort fett grattis till dem, eller vad säger ni?!?! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!! Så sammanlagt har mina päron varit tillsammans i lite mer än 25 år. Den ni! 
 
Nu ska jag läsa lite mer ur två bra böcker och sen så ska jag mentalt förbereda mig på att åka skidor med Anni och hennes familj imorgon (snälla som de är så bjöd de med mig). Superschysst!!!
 
Rulla lugnt!

ANNI 20 YEARS

Publicerad 2014-02-12 i 6:e månaden

OLALA! Denna donnan fyller alltså 20 idag. Har kännt henne i snart 6 månader och vi har hittat på så mycket roliga och konstiga saker!! Att vi även har så mycket framför oss är ju lika kul!
Hon känner mig redan väldans bra och utan henne här hade allting varit trist. Lycka är att vi passar ihop och bor så underbart nära varandra! Inte bara här utan även också i Norden. Sådan tur att våra länder är grannländer, det är annars så förskräckligt lätt att den ena bor i Australien kanske och den andra i Frankrike. Men Finland och Sverige. Löv it! 
Tycker om henne så väldans mycket och vill inte tänka på dagen då vi säger hejdå. 
Lite Florida bilder.
Sista bilden (som kommer här nedan) är tagen på nyår då vi varken visste höger eller vänster. Fantastisk natt!
 

Sjukan kommer, sjukan går

Publicerad 2014-02-12 i 6:e månaden

Jag vaknade upp halvsjuk igen och denna gången även Keller. Jag tog Sam till skolan, vi gick för första gången på länge (grymt skönt och uppfriskande), och sen så var det att sova som stod på schemat. 
Eftersom Keller stannade hemma och var sjuk så var det ingen skärm alls på listan för honom. Han skulle under dagen ligga i sin säng och vila, läsa en bok eller två, osv. Ingen skärm. 
Jag själv la mig i soffan och satte på Pirates 1 och somnade inom 5 minuter. Sen så sov jag mig igenom hela filmen, med Keller som kom ibland. Så det blev ca 3 timmars sömn för mig under dagen. Runt middagstid så ville Keller att vi skulle läsa lite böcker så han kom med några böcker och så körde vi högläsning och efteråt lite kortspel. Sen var det dags att smita och hämta Sam på skolan. Ännu en lyckad promenad. Man märkte att Keller mådde mycket bättre för han sprang konstant hela tiden och lekte med pinnar hit och dit och krigade mot mig även om jag inte var så engagerad i leken. 
 
Hämtningen gick bra och vi smet till biblioteket efteråt och var där i lite mer än en timme innan vi gick hem. Sen så körde jag lite mer kortspel med Keller medans Sam läste i sin bok. Helt plötsligt får barnen för sig att gå ut och hoppa studsmatta i det kalla vädret. Jag var med i någon minut innan jag gav upp och hämtade istället en filt och satt och kollade på medan de försökte sig på att stå på händer. Gick väl la sådär för dem, haha. 
 
Nu är jag uppe på mitt rum igen och ska kolla på senaste HIMYM avsnittet och sen luska ut på vilken kanal hockeyn går på imorgon.
 
Btw på onsdag natt ska det börja snöa och det ska tydligen snöa heeela natten så på torsdag betyder det antagligen inställd skola (eller den kommer vara inställd) och eventuellt inställd/försenad på fredag. Sen på måndag så har ungarna ingen skola heller. Så får se vad vi hittar på. 

Slutade ändå bra

Publicerad 2014-02-11 i 6:e månaden

Började med att avsluta min dag med ett varmt, långt och underbart bad med tända ljus. Äntligen kan man slappna av. Nu blir det dags för glass att kyla ner halsen med, nyponsoppa (vet att det säger emot sig för jag dricker nyponsoppa varm) och en kort film innan jag lägger mig ner för att sova.
 
Skola idag för ungarna även om det snöade igårkväll och var halt på vägarna idag. Nog första gången och jag klagar verkligen INTE! 
Har varit en del flängandes fram och tillbaks idag varvat med oro och irritation om vart annat. Tack och lov att jag skypa med min underbaring Sofia (hemma i Älmhult), hon räddade mig från att börja gå ner i hemlängtan.
 
Det är galet vad personerna som jobbar på posten ALDRIG är glada. Sen när man inte förstår deras dialekt och får fråga "va" femtielva gånger gör dem ju inte precis på bättre humör. Men jag förstår ju banne mig inte dem, så vad ska jag annars göra? Säga tack och adjö, ta mina brev och springa ut genom dörren och aldrig komma tillbaks? De har ju ingen förståelse heller för att man inte vet vad man ska göra heller. Inte undra på att jag sällan skickar brev nuförtiden. Man blir ju bara på dåligt humör vareviga gång. (Eller hur Sofia J.)
 
Men tillbaks till kvällen. När jag och Keller körde hem från lacrosse tackade han mig gång på gång för att jag hjälpte honom att bli varm och lånade ut min halsduk till honom och sa att han älskar mig. Det gör att resten av dagen blir som ett litet töcken. Man blir så glad och varm i hjärtat. Åh, Keller är min lilla miniatyr av Thea. De är så lika men ändå så olika. 
 
Nu säger jag rulla lungt vidare i livet och gläd er över småsaker. 
Godnatt! 

OS

Publicerad 2014-02-07 i 6:e månaden

Vet att jag inte har skrivit så mycket under de senaste dagarna. Har inte kännt för det, så varför skriva när man inte känner för det? 
Har snart gått över gränsen för hur långt jag har varit utan Sofia här. På söndag slåss rekordet. Har snackat svenska 2 gånger sen i lördags. En gång med Sofia och den andra gången var idag med Andrea. Det är ingenting! Men samtidigt så är det väl så här det är i vanliga fall. 
Nu har jag skypat med Sofia igen. Hon trivs som fisken i vattnet, vilket gör mig väldigt lättad och glad! Ett stort plus är väl att hon har hittat sig en one direction kompis med! Haha, hur stor är chansen liksom? 
I Sofias gamla familj har det nu kommit en tysk au pair. Han är väldigt trevlig och smårolig. Har hängt med honom, Anni och Claudia två kvällar i rad. Han gjorde dock ett litet misstag, utan att veta om det. Han kommenterade min körning. Känner man inte mig och kommenterar min körning första gången man träffas.. Ajabaja säger jag bara! Mina händer greppade hårdare om ratten och jag kände hur jag blev helt stel. Alltså jag har mina körningsbrister, det medger jag. Jag är verkligen ingen perfekt bilkörare. Men att någon helt okänd person sitter och påpekar dittan och dattan efter bara någon timme?? ALDRIG. Det finns allt en gräns. 
 
Överlag så har veckan gått bra. Den har varit som en vanlig vecka. Bråk och icke bråk från barnens sida. Har varit lite slapp med tv-regelerna de senaste veckorna så jag tajtade till dem igen denna veckan och det var inte alltid så uppskattat från Sams sida. Enligt henne så var det tv eller för mig att känna mig skyldig att hon tittar in i vägg resten av kvällen. Haha, drama queen nummer ett. 
 
OS HAR BÖRJAT IDAG!! Jag är helt överlycklig och kommer vara klistrad vid tv:n i x antal dagar. Speciellt när hockeyn börjar i nästa vecka! Får spela in några matcher för jag jobbar ibland. Och då kommer jag stänga mig ute från alla sorters nyheter så att jag kan kolla på min match i fred och inte veta vem som har gått vidare. Det betyder, ingen fb (folk har en tendens att skriva där), instagram eller twitter och verkligen inte någon svensk nyhetssida! 
Sitter just nu och kollar på konståkning. Alltid fascinerats över hur lätt allting ser ut och hur graciöst det ser ut. 
Hörde innan någon snubbe på os-nyheterna snacka om hur Ryssland tar det med att ha os:n osv. Den amerikanske snubben svarade att vinner de hockeyn så betyder inga av de andra medaljerna någonting och förolar dem så betyder de andra medaljerna ingenting heller. Jag fnös lite åt dem allt, det medger jag. 
Vilka vann VM förra året och vann över Ryssland? Precis, vi, Sverige. Visst betyder inte att vi kommer vinna denna gången. Men lite förhoppningar har man allt! Mina förhoppningar ligger hos Enroth, Sedin-bröderna och Pettersson. Sen några andra med men speciellt dem. Måste bara säga igen att jag älskar Enroth. Han är helgrym målvakt! 

Nu ska jag smitta till sängs. För imorgon är det sista jobbdagen innan heeelg. Yay!
Sov lugnt!

Miami 1, del 1

Publicerad 2014-02-03 i 6:e månaden

Som sagt så spenderade jag en vecka i Miami med Anni.
Dag 1, lördag: Semestern började med att jag sov hos Anni från fredag till lördag. Sen så kom Claudia och Sofia. Vi slängde in pakningen i Claudias bil och eftersom jag var minst så fick jag smita ner i en barnstol (vi vet inte hur man får bort dem eller sätter tillbaks dem för den delen så ve bestämde oss för att vara lite olagliga). Sjukt obekvämt och jag gör aldrig om det. Men lite småkul för jag såg tydligen ut som en förvuxen bebis, eller likanande. 
Flygandet gick bra och taxin till hostelet var den dyraste jag någonsin åkt. Väl framme så checkade vi in och sen tog vi oss en liten promenad i området. Hostelet var väldigt fint och bara två små kvarter från stranden (Miami Beach). 
Dag 2, söndag: Vi sov ut på morgonen och vaknade bara till lite för att käka frulle, sen gick vi och la oss igen. Oj, vad skönt det var att sova! Sen så drog vi till stranden och gick längs med havet, stannade när vi kände för det och turistade lite. Blev lite glass istället för frozen yoghurt. Sen blev det en tidig kväll för oss. Vi chillade på rummet och gick och la oss i vettig tid. Båda lika trötta, glada och nöjda över dagen och att vara på semester. 
Dag 3, måndag: Sov ut igen. Och dagen såg bokstavligt talat ut likadan som andra dagen. Vi bokade även bussbiljetter till Orlando, Disney World, tur och retur. Och sen så köpte vi biljetter till själva Disney World Main Park. 
Dag 4, tisdag: Blev att gå upp tidigt för att promenera till stället där bussen skulle hämta upp oss klockan 6 på morgonen. Sen så sov vi lite på bussen och ca 4-5 timmar senare så var vi framme på Disney World. Oj, vad lycklig Anni var. Jag säger bara det, Disney World är ett coooolt ställe! 
Något som jag aldrig kommer glömma var när vi stod i en kö till någon Ariel sak som vi inte visste vad det var. Efter 45 min så släpps vi äntligen in och 10 sekunder senare så är det över.. Tydligen så var det enda man kunde göra var att ta ett foto med Ariel. Haha, doooh! Så 45 minuter som vi skrattar gott åt nu. Efter det så kollade vi alltid upp vad det var för något innan vi gick in på det. Hehe, man vill ju vara på den säkra sidan. 
På kvällen så såg vi ett ljuståg (eller vad de nu heter) och efter det var det dags för raketerna!! Klockan 8 så började det mest fantastiska på hela dagen! De hade någon sorts filmshow på slottet (alltså på slottet, väggarna) och efter det så började de skjuta så galet coola raketer!! Har aldrig sett något likanande! Det var riktigt coolt och jag kommer nog tyvärr alltid jämföra de raketerna mot alla andra jag kommer se i mitt liv nu. Kommer bli svårt att klå det! 
Efter Disney så började det roliga. Vi hade bokat den första bästa bussen hem, klockan 5:10 på morgonen. Så vi bestämde oss för att vara busiga och sitta uppe hela natten på Denny's och Gyllene Måsen. Sagt och gjort vi tog en taxi till adressen där bussen skulle gå ifrån och sen så gick vi till Denny's som låg bredvid. Där satt vi och fjöntade oss från klockan 11 till 3 på morgonen.
Dag 5, onsdag: Sen så kände vi att de började kolla konstigt på oss så vi tog och flyttade oss till IHOP som låg bredvid (ibland är det allt bra med en massa snabbmatsställen på en och samma ställe). Fick bli IHOP istället för Gyllene Måsen för det var stängt. Där satt vi till klockan kvart, tio i fem och begav oss sedan till parkeringen där vi skulle bli hämtade. 
Det enda problemet var att det var vääääldigt kallt och bussen var sen. Så vi kom inte på den förrän runt 5:45 och sen somnade jag vid 6 och sov ända fram tills vi kom till Miami. Eftersom det bara var jag och Anni på bussen så var det en liten minibuss och vi kunde bre ut oss. Pga av att det bara var vi två så kom vi fram en hel timme tidigare. Jag klagade inte.
Väl framme så gick vi direkt in på rummet och la oss i våra sängar och sov till klockan 7 på kvällen. Vaknade till i några timmar och gick sedan och la oss igen.
Dag 6, torsdag: Chillaxandet började igen. Långa morgnar och mycket sovande, solande och promenader på stranden. På kvällen smet vi till Papa Johns, en pizzeria som är utmärkt, tog med pizzan till stranden och satt där och snacka i några timmar. Sen blev det midnattsdopp. 
Dag 8, fredag: Chillandets anda. Jag levde på 3 dollar på hela dagen, eftersom jag är sämst på att hålla reda på pengar. Men är man ung så är man inte så kräsen och man klarar sig. Det var inte så farligt som det låter faktiskt. 
Dag 9, lördag: Vi chillande x3 denna dagen. Vi gjorde inget som vi absolut inte kände för och så på kvällen så köpte vi hamburgare på ett av de bästa hamburgarställena som finns i denna värld, 5 GUYS!! Där snackar vi rediga hamburgare! Sen gick vi till stranden och satte oss där. Efter ett tag så kom det upp en gubbe och började snacka med oss. Äckliga pervo gubbe. Ni vill inte veta mer, lovar. Vi gick iaf hem snabbt efter det. Sen så packade vi eftersom det var att gå upp klockan 4 på morgonen dagen efter. 
Vi hade fått en ny rumskompis dagen innan som vi började snacka med denna kvällen. Hon var från Australia och heelt underbar. Redigt härlig person och vi snackade alla tre i några timmar. Hon fick mig att längta till Australien! Så nu har jag ännu ett drömresemål. Eller har alltid velat smitta dit men nu mer än innan. 
Dag 10, söndag: Vaknade klockan 4 på morgonen av alarmet efter 3 timmars sömn. Taxi till flygplatsen och sen blev det väntan ett tag innan det blev att gå på planet och flyga tillbaks till Baltimore. Väl framme i Baltimore hämtade vi ut Anni's bagage och sen kom Ashley och Keller och hämtade upp oss. Vi smet hem och jag packade upp och lekte lite med barnen innan jag smet för att träffa Anni, Claudia och Sofia. Blev bara en snabbträff innan jag smet hem igen och chillade i sängen med film och telefonsamtal. 
 
 
Så gott folk, här har ni textversionen av min semester. Bildversionen kommer snart. 

Första hejdået

Publicerad 2014-02-01 i 6:e månaden

Just lämnat en mycket god och kär vän till mig på flygplatsen, Sofia. Vi har bokstavligen sett varandra varje dag sedan 5 månader tillbaka (utom några dagar över jul och min semestervecka) och jag vet inte vad jag ska göra utan henne här. Tack gode Gud, att ingen av de andra lämnar, jag hade inte klarat det, och att vi lever så nära varandra hemma i Sverige! Saknar dig så mycket!!
 
Några tårar fälldes när vi krama om varandra och sa hejdå. När jag sen vände mig om för att gå så började tårarna trilla och jag kunde inte hejda dem. Jag grät hela vägen till bilen och hela vägen hem. Du är verkligen en på miljonen Sofia och vi har haft en sådan hiskelig tur att vi passat ihop som ler och långhalm. 

Judit 17 år

Publicerad 2014-02-01 i 6:e månaden

Då var det dags för ännu en födelsedag!! Min underbart vackra kompis Judit fyller år! Hon är en vän som jag uppskattar att hänga med! Hon vet vad hon ska säga och vet hon inte så räcker det alltid att hon bara är där. Hon hjälper en utan att hon vet att hon hjälper en. Hon är så fin och jag tycker om henne! 
Hon fyller 17 men det har alltid känns som om hon är äldre än vad hon är. Man kan ha väldigt fina och djupa samtal med denna kvinnan! 
Vår vänskap började för 4 ½ år sedan och har bara vuxit genom åren och jag planerar inte att den ska försvinna, det är hon för bra för. Saknar dig Judit så väldans mycket! Den dag då vi får kramas om igen kan inte komma snart nog! Jag önskar dig all lycka och glädje på din dag! Det förtjänar du verkligen. Tycker om dig!